Blue Tomato

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste Blue Tomato Kortingscodes en Blue Tomato aanbiedingen. Blue Tomato heeft een groot aanbod Streetwear, Schoenen en Snowboards. Daarnaast kun je er ook terecht voor Freeski, Skate en Surf producten.

  • Alle
  • Kortingscodes
  • Aanbiedingen
  • Aanbiedingen
Extra info
De voucher is geldig bij een minimale bestelwaarde van € 50.

Heb jij een Blue-tomato.com kortingscode of een andere Blue-tomato.com aanbieding gevonden die nog niet op onze site staat? Voel je vrij om deze te mailen naar info@kortingscoder.nl. Wij voegen deze graag toe. Alvast bedankt voor je hulp van de kortingscoder community! :)

 

Andere populaire shops

BelvillaPUMASneakeroutlet

 

Voordelen van bestellen bij Blue-tomato.com

  1. Gratis verzending al vanaf €40. Ook de standaard verzendkosten liggen op slechts €3,9-
  2. Express verzending heb je je bestelling snel nodig? Dan kun je bij Blue Tomato ook gebruik maken van Express Verzending.
  3. 45 dagen recht op teruggave toch bedenkingen over je nieuwe snowboard, freeski of ander gaaf product? Dan biedt Blue Tomato recht op teruggave.

 

Profiteer van korting in de Blue Tomato sale

Op de Blue Tomato sale pagina vind je een groot aanbod van aanbiedingen op diverse populaire artikelen voor zowel heren als dames. Je kunt hier overzichtelijk shoppen in alle producten of in losse categorieën. Hieronder vind je een overzicht van onze favorieten:

Aanbiedingen voor Dames
? Wintersportkleding
? Snowboards
? Winterschoenen

Aanbiedingen voor Heren
? Wintersportkleding
? Snowboards
?Freeski

Kortingscode voor Blue-Tomato gebruiken

Heb je een mooi product gevonden? Bekijk dan altijd eerst op kortingscoder.nl of er een actieve kortingscode te vinden is. Grote kans dat je hiermee voordeliger uit kunt zijn. Om je korting te pakken neem je de volgende stappen:

  1. Kopieer een actieve kortingscode uit het bovenstaande overzicht. Let op: het kan voorkomen dat een kortingscode alleen geldig is voor specifieke producten.
  2. Vul de gekopieerde kortingscode in de 4e stap van bestelproces in op blue-tomato.com in bij het vakje bij "voucher code".
  3. Klik vervolgens op "inwisselen". Je korting zou nu verrekent moeten worden.

Mocht je toevallig gebruik maken van een andere aanbieding of korting dan kan het zijn dat de kortingscode niet geldig is in combinatie met die specifieke aanbieding.

Ben je een kortingscode tegen gekomen die niet werkt? Dan kun je dit mailen naar info@kortingscoder.nl. Wij proberen de site zo actueel mogelijk te houden, maar een foutje kan gebeuren. Hulp is altijd welkom :)

Geldige kortingscodes en aanbiedingen vind je op Kortingscoder.nl
Logo