Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je een overzicht van de meeste gestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan kun je contact met ons opnemen.

Kortingscodes van kortingscoder.nl kun je gebruiken op de website/webshop van het merk waarvoor deze kortingscode van toepassing is. Gedurende het bestelproces op de website van het betreffende merk zal een veld te vinden zijn met een naam als “kortingscode”, “voucher”, “coupon” of een andere variant. In dit veld voer je de kortingscode die je op kortingscoder.nl hebt gevonden in om de korting te claimen. Dit kan simpelweg door te kopieren en plakken.

Op kortingscoder.nl zorgen we altijd voor een up-to-date overzicht van de beste kortingscodes. Op onze homepage vind je een overzicht van de laatste nieuwe kortingscodes. Daarnaast hebben we een aantal overzichtelijke pagina’s voor je gemaakt:

  • Merken A-Z: hier vind je alle merken waarvoor een kortingscode beschikbaar is op alfabetische volgorde. Kies een merk om alle kortingscodes voor dat merk te bekijken.
  • Categorieën: hier vind je handige categorieën om bijvoorbeeld alleen de kortingscodes in de categorie ‘verzorging‘ te zien.

We doen ons uiterste best om altijd alleen actuele kortingscodes live te hebben. Toch kan het soms zo zijn dat een kortingscode niet werkt.

Twee redenen die we vaker hebben gehoord:

  1. Dubbelcheck, mogelijk heb je de kortingscode over getypt. Weet je zeker dat deze exact overeen komt? 🙂 We adviseren altijd om te kopiëren en plakken.
  2. Er hangen actievoorwaarden aan de kortingscode, zoals een minimum bestelbedrag. Wij proberen dit waar mogelijk te vermelden, maar het is goed om dit bij het merk te controleren. 

Het kan uiteraard gebeuren dat we ondanks een zorgvuldige controle een kortingscode live hebben staan die is verlopen. Mocht je een code tegenkomen die echt niet werkt zouden we het op prijs stellen om ons hierover te informeren op info@kortingscoder.nl

Helaas kunnen wij hier niet bij helpen. Kortingscoder.nl is slechts gericht op het verzamelen van de beste kortingscodes. Vragen over het aangeschafte product kun je stellen aan het merk waarvan het product is gekocht.

Op dit moment hebben we geen app. Het staat wel op de planning om deze online te krijgen. Het is wel mogelijk om kortingscoder.nl op het homescherm van je telefoon te zetten. Dit kan handig zijn om sneller de laatste kortingscodes te bekijken.

Hier zie je hoe dit werkt:

Voor het plaatsen van kortingscodes kun je contact opnemen via info@kortingscoder.nl

Advertenties
Op dit moment hebben we behalve kortingscodes geen advertentie blokken. Dit houdt niet in dat hier geen mogelijkheid toe is. Mocht je interesse hebben om te adverteren kun je contact opnemen via info@kortingscoder.nl

Geldige kortingscodes en aanbiedingen vind je op Kortingscoder.nl
Logo